Bridgeträning - Spela bridge med en världsmästare

BridgeBertheau startades av Peter Bertheau och Per Leandersson. Bägge är världsmästare i bridge, den förste som spelare och den andra som förbundskapten. Förutom att de bägge är med på den högsta nivån i bridge så är de dessutom vana bridgelärare. Att dem gillar att undervisa allt från rena nybörjare till verkliga experter är en kombination av bridgeerfarenhet som garanterat kommer att stärka dina bridgekunskaper.

Vi bjuder på spännande och intressanta saker på våra utbildningar och seminarier. Istället för att fokusera på hp-gränser och liknande så partar vi om bridgefilosofi och hur man bör tänka när man både bjuder och spelar. Det är vanligt att vi använder oss av färdiglagda brickor som deltagarna får börja med att bjuda och spela. Våra bridgelärare går inför hela gruppen sedan igenom bricka för bricka, bud för bud, stick för stick. På så sätt får du veta hur en världsmästare tänker.

Lösningen på många bridgeproblem handlar om

  • Kunna ställa den rätta frågan till sig själv inför olika beslut
  • Involvera viet snarare än bara jaget
  • Fatta beslut först när man har all information
Vårt sätt att undervisa har visat sig vara mycket uppskattat och lärorikt. Vi har mycket höga krav på våra lärare då våra lektioner ska vara givande, trevliga och underhållande tillställningar.