Bridgeundervisning i världsklass!

Vill du utveckla din bridge, med eller utan din vanliga partner, på vilken nivå du än befinner dig, då finns inget bättre sätt än på en bridgekurs med några av de bästa lärare och spelare Sverige kan erbjuda - Peter Bertheau, Per Leandersson, Ola och Mikael Rimstedt. De leder varje eftermiddag och kväll våra seminarier och träningsspel med lagda och pedagogiska brickor som följs av genomgång. Till varje lektionspass får du en väl genomarbetad dokumentation. På dagtid finns möjlighet till fritt spel, fortsätta med gårdagens givar och självklart ställa en massa frågor.

loading...
loading...

Vårens kurs går återigen till Can Pastilla på Mallorca och och hålls på hotell JS Palma Stay, 10 minuter från flygplatsen. Vi erbjuder endast själva bridgekursen. Vi kommer också att förmedla en deltagarförteckning till hotellet. Hotellnätter på JS Palma Stay betalas vid incheckning direkt till hotellet.

På varje kurs ser vi till att leva upp till vår slogan "Bäst På Bridge". Våren 2017 leddes våra seminarier av Peter BertheauPer Leandersson, och Mikael Rimstedt. Hösten 2017 kompletterade vi med Ola Rimstedt. Varje dag erbjuds seminarier eller tävlingsspel, ibland båda delar. Samtliga bridgeaktiviteter som leds av oss utgår från femkorts högfärgsöppning. På dagtid finns möjlighet till fritt spel och att ställa så många frågor du önskar. Läs gärna även vad några av våra tidigare kursdeltagare tycker under fliken referenser. Läs om Peter och en av våra kurser i tidningen Bridge nr 3 2015.