Casa Consistorial är ett modernt fyrstjärnigt hotell beläget i den historiska delen av Fuengirola med promenadavstånd till stranden. Det finns takterrass, pool, bar, restaurang, bastu, m.m.

Casa Consistorial är belägen i den historiska delen av Fuengirola. Härifrån har man närhet till både shopping, strand, nöjeslivet, barer och restauranger. Till stranden har man endast en promenad på 5 minuter och till tågstationen är det endast 500 meter. Den närmaste golfklubben heter Chaparral och ligger endast 6 km bort. Till flygplatsen är det endast ca 20 med bil eller buss.

Byggnaden som ursprungligen är från 1868 har tidigare varit stadens kommunalhus men rekonstruerades 2013 och blev ett modernt fyrstjärnigt hotell. Man kan välja mellan olika rumstyper. Det finns traditionella rum med antingen dubbelsäng eller enkelsäng. Dessa rum är inredda i ljusa pastellfärger och har individuell klimatkontroll, wi-fi, radio, tv, värdeskåp och minibar. Deluxe-sviterna är ljusa och eleganta och har king-size sängar. Här finns även fransk balkong, minibar, wifi, radio, tv & värdeskåp. Juniorsviterna är stora och har privat balkong eller uteplats, arbetsrum och sovrum. Det finns även wifi och klimatkontroll på rummen. Penthouse-sviterna har privat balkong eller uteplats, arbetsrum, sovrum, wifi och klimatkontroll. I Presidential-sviten finns uteplats, arbetsrum, sovrum, wifi och klimatkontroll.

Hotellet har en härlig takterrass med en pool och bar. Här har man en underbar utsikt över staden. Det finns även bastu och man kan få massage mot en avgift. Vill man inte bada i poolen kan man ta sig en kort promenad till den fina stranden och den långa strandpromenaden.

Restaurang Consistorio ligger i hotellet och ger dig en klassisk spansk matupplevelse. Det finns även en matsal med öppen spis. Hotellet har en egen uteplats och bar.

Hotellets receptions har öppet dygnet runt. De hjälper till med room service, cykeluthyrning eller tar hand om ditt bagage om du inte har tillgång till rummet just då. Det finns även en tvättservice på hotellet mot en extra kostnad. Hotellet erbjuder även mötes- eller bankettfaciliteter för den som vill anordna något evenemang. Det finns allmän parkering i närheten av hotellet och den kan bokas i förväg och man betalar en extra kostnad.

loading...