Program för veckan

Typiska hålltider

Var och en lägger upp sin dag efter eget tycke och smak. Efter frukost bär det av till golfbanan för vissa medan andra spelar bridge eller gör en utflykt. Det finns gott om intressanta platser att besöka och för den som inte fått nog av all bridge finns det alltid mer att lära. 

Vi kommer även erbjuda privatlektioner där du kan välja just det tema som du och din grupp önskar. Varje dag från sen eftermiddag så kommer vi att hålla bridgeundervisning. Det kommer dagligen att bli en bridgelektion på minst tre timmar. Den här resan fokuserar på bridgeträning. Varje dag avslutas med sen middag med bridgesnack. Det är inte ovanligt att vi fortsätter kvällen med uppvisningsspel, limpaturnering, nattspel etc. 


Vi kommer att ha fyra personal från BridgeBertheau för att säkerställa att ni ska få ut så mycket som möjligt från denna resa. 

Självklat är det ni som hänger med som avgör men vi själva tror oss vara en bra mix där ni kommer att kunna utveckla er bridge och framför allt att det kommer att bli en riktigt trevlig vecka.