Vi har nu varit på Casa Consistorial två höstar i rad och även om den första resan var lyckad så var den andra ännu bättre. Vi har därför bokat upp hela Hotel Casa Consistorial i Fuengirola även till hösten 2020. För er som inte var med förra året så kan vi berätta att hotellbyggnaden är från 1868 och har verkat som stadens kommunhus. 2013 renoverades det till ett modernt fyrstjärnigt lyxhotell. Hotellet är beläget i den historiska delen av Fuengirola och det är nära till både shopping, strand, nöjesliv, barer och restauranger. Hotellet har även en härlig takterrass med pool, bastu och bar. Här har man en underbar utsikt över staden.

Vi räknar med att vi kommer att fylla hotellets alla 38 rum och därmed så kommer vi att ha ett helt "eget" hotell. Detta ger oss förutsättningar att, tillsammans med er och hotellets personal, kunna erbjuda en magisk bridgevecka med undervisning, goda middagar och socialt umgänge i en fantastiskt trevlig miljö.
Så här skrev vi inför förra året:

Vi flyger som vanligt på bra avgångstider med SAS. Det troliga är att vi kommer att erbjuda flygstorlar från både Stockholm och Köpenhamn. Vi flyger till Malaga varifrån det sedan är ca 20 minuters transfer. Vill man ordna med eget flyg så går det bra att boka resan utan flyg eller om ni kontaktar oss för hjälp med bokning av annat flyg.

Vi kommer som vanligt att erbjuda greenfeepaket på La Cala Golf. Det kommer dock att krävas minst 8 deltagare för att vi ska kunna erbjuda detta alternativ. Blir vi får deltagare så blir det lite dyrare p.g.a. av kostnaden för transport till och från golfbanan. Så lobba gärna för varandra om golfen. Optimalt vore m vi kunde få ihop 16 spelare.

Priser - anges i samband med att vi lanserar resan.
Eget flyg: 
Flyg från Stockholm: 
Flyg från Köpenhamn:
Del i Exterior Double Room Halvpension
Bridgespel och bridgeseminarier varje dag
Minst fyra personal på plats

I priserna så ingår frukost och middagar (ej middag ankomst och avresedag). Det kommer att serveras en traditionell hotellfrukost. Till middag serveras buffé. Middagarna var väldigt uppskattade på resan hösten 2019.

Tillval
Avbokningsskydd: +250 kr
Interior Room (2st): - kr (per rum) 
Enkelrum: + kr (Exterior Double Room för eget bruk) 
Junior Suite: +0 kr (måste bokas av fyra personer)
DeLuxe Room (5st): +3 700 kr (per rum) - 
Penthouse Suite (2st): +4 400 kr (per rum) -
Presidential Suite (1st): +5 800 kr (per rum) -

Om ni är tre personer som tillsammans vill bo i ett Deluxe Room (5st) så går det bra då dessa rum har en bäddsoffa. Var och en betalar då ordinarie pris för resan och det blir inget tillägg för Deluxe rummet. Detsamma gäller för Penthouse Suite (1st) och Presidential Suite (1st) men tillägget är då  kr (totalt, ej per person) respektive  kr (totalt, ej per person).

I juniorsviten (1st) går det att bo fyra personer där det i det ena rummet kan väljas mellan dubbelsäng eller två separata sängar medans det i det andra rummet är en dubbelsäng. Bor man fyra personer här så betalar var och en ordinarie pris och det blir inget tillägg.

Skulle ni vara intresserade av något av alternativen ovan med fler än två personer i ett rum så ta kontakt med oss per e-post eller telefon.

Vi hoppas att ni är lika taggade och tända på höstens resa som vi är.

Varmt välkomna!

Bästa hälsningar,
Johan, Per och Peter