BridgeWebinar med Per Leandersson

Webinar - vad är det för ett nytt ord tänker nog många. Det är inte kostigare än att istället för att gå på ett seminarium så går du på ett Webinar. Ett seminarium på nätet helt enkelt.  Jag som håller i undervisningen arbetar heltid med bridge på olika sätt, bland annat så är jag en av lärarna på BridgeBertheaus uppskattade resor. Tidigare var jag förbundkapten för vårt framgångsrika juniorlandslag och idag får jag glädjen att se de som då var unga rada upp framgångar på världsnivå.  

Anmälan & Inloggning

Du börjar med att boka in dig på en lektion och det gör du genom att gå till sidan för bokning. Du kommer efter att du anmält dig att få ett mail som bekräftar din anmälan.
Om du valt Quiz finns uppgiften under rubriken Quiz högst upp på denna sida. Om du valt lektion eller privatlektion  så kommer den att skickas till din mail senast 24 timmar före lektionsstart. 
Tanken är att du har läst lektionen innan undervisningen börjar och inte i samband med att lektionen startar. Klassrummet öppnar 10 minuter före lektionsstart och det är först då du kan kommer in till klassrummet. 
Klicka här för att läsa användarguiden för Zoom.

Lektionsupplägg & Pris

Bjuda & Resonera- 75 kr (600 för tio gånger)

12 Budproblem av varierande karaktär. 

Lektion - 100 kr

Lektion kommer att hållas med olika teman och innehåll. Kom gärna med önskemål på innehåll och svårighetsgrad.

Privatlektion - 800 kr + 


Du kan boka privatlektion för bara dig och dina vänner. Ange i anmälan vilket tema du önskar. Eftersom att fler skulle vilja ha samma tid så kommer din anmälan att bekräftas pesonligen. Grundpriset är 800 kr för en timma och det gäller max åtta personer. För varje person utöver åtta betalas ytterligare 100 kr.

Sommarlov!

Åter till Hösten