Här anmäler du dig till Bridgewebinars

 • Det förmodligen viktigaste budet i ostördbudgivning är ÖH:s andra bud. Här går vi igenom både det som är mest grundläggande men också när du bland annat ska bjuda stigande och splinter. Både grundläggande och lite mer avancerat.
 • Hur ska du behandla en färg för maxmialt antal stick. Vi ska också titta på när du ska spela med säkerhet och inte satsa på max. Samma namn som tidigare veckor men med nya problemställningar
 • Tävlingen ska ha samma prägel som våra resor, trevlig stämning med fokus på både utveckling och tävling. Vi spelar 16 brickor och tiden är satt till 8 minuter per giv. (16 min per rond)

  Var: Vi kommer att spela på sidan bridgebaseonline.com(BBO). För att kunna vara med måste du ha ett konto på sidan (gratis). Vi ser gärna att du spelar ett antal givar på plattformen innan tävling för att allt ska flyta på under torsdag eftermiddag.

  Tidsschema

  12:30 Slutanmälan på BBO öppnar
  13:30 -15.30 Spel
  16:00 -17.00 BridgeWebinar med Ola Rimstedt och Per Leandersson som diskuterar dagens givar. Genomgången sker med utgångspunkt från SystemBertheau. Ni som varit på våra resor kommer att känna igen sig....

  System: Vi ser helst att ni spelar enligt BridgeBertheau eller fyrkortsöppning. Om ni önskar att spela andra system ange de i anmälan så kommer arrangören att göra en bedömning om det är tillåtet.

  Anmälan: Föranmälan sker nedan. När du anmäler dig ska du också ange både ditt och din partners användarnamn på BBO (om du spelat vår tävling tidigare behöver du inte ange BBO-namn). I annat fall var mycket noga när du skriver ditt BBO-namn till oss.

  Från 12:30 på tävlingsdagen sker slutanmälan. Det betyder att du loggar in på BBO och anmäler dig till just vår tävling. Anmäl dig först här och sedan på BBO..

  Välkommen till start!
 • Tidigare hette det Quiz men nu är namnet utbytt. Rubriken beskriver vad det handlar om. Vi bjuder och sedan resonerar vi fördelar och nackdelar med olika bud. Problemställningarna hittar du under fliken "Bjuda & Resonera".
 • Under hela våren har jag fått in många bra frågor från er tittare. Många gånger önskar jag att jag kunnat svara fler än bara frågeställaren. Skicka in dina frågor och jag ska försöka reda ut begreppen. Frågor skickas till bridgeofcourse@gmail.com och kommer sedan löpande att läggas upp under fliken "Spela och Resonera". Notera att det är ganska långt fram i tiden och att insamling av frågor pågår hela tiden.