Här anmäler du dig till Bridgewebinars

  • Quiz betyder att du kommer att få 15 olika bridgeproblem som ska diskuteras under 1 timma. Du kan redan nu se vilka övningar som du kommer att få när du anmäler dig. Nivån är vad jag kallar Avancerad, titta på övningarna för att se om de passar just dig. Det just nu mest avancerade som vänder sig till dig som tävlar regelbundet. Splinter, fjärde färg och överbud dyker sälert upp...
  • Påskveckan eller stilla veckan inleds med blåmåndagen. Vad kan vara bättre än att just diskutera den blå budlappen det står XX på. Här tas XX bland annat i form av styrka och SOS.
  • Fjärde färg är dagens tema och det kommer framförallt handla om hur du kan kräva mer information till din partner eller ge mer information till din partner. Detta är det första av två delar och i denna lektion kommer vi att ta de grundläggande principerna.
  • Boka privatlektion enligt lediga tider nedan. Priset är 100 kr per person och timme. Minsta debitering är 800 kr per tillfälle. Glöm inte att ange tema i meddelanderutan längst ner på sidan. Splinter, Stenberg eller Fjärde färg är populära alternativ.
  • Quiz betyder att du kommer att få 16 olika bridgeproblem som ska diskuteras under 1 timma. Övningarna hittar du under fliken quiz. Nivån är vad jag kallar Basic, titta på övningarna för att se om de passar just dig. Val av öppningsbud, trumfstöd och öppningshanden andra bud är exempel på vad du kommer möta.
  • Quiz betyder att du kommer att få 16 olika bridgeproblem som ska diskuteras under 1 timma. Övningarna hittar du under fliken Quiz. Nivån är vad jag kallar Avancerat, titta på övningarna för att se om de passar just dig. Svårighetsgranden ökar mot basic, samma teman som i Basic men svårare och mer fortsatt budgivning
  • Fjärde Färg repiterar kort temats grunder, sen ger vi oss ut på riktigt svåra grejer. Även om det kan upplevas som krångligt är det mesta logiskt vilket brukar underlätta inlärningen. Ge dig själv en utmaning!
  • På detta pass kommer vi att diskutera innebörden av att spela ut enligt 1,3,5 och vilka slutsatser som kan dras av metoden.
  • Quiz betyder att du kommer att få 16 olika bridgeproblem som ska diskuteras under 1 timma. Du kan redan nu se vilka övningar som du kommer att få genom att kolla under fliken Quiz. Nivån är vad jag kallar Avancerat +, titta på övningarna för att se om de passar just dig. Det just nu mest avancerade som vänder sig till dig som tävlar regelbundet. Splinter, fjärde färg och överbud dyker sållert upp...