HEMSIDAN HÅLLER PÅ ATT UPPDATERAS

VI RÄKNAR MED ATT DET ÄR KLART SÖNDAG 26 AUGUSTI.

HÅLL FORTSATT UTKIK SNART LANSERAR VI VÅRRESAN

Informationsbrev

BridgeBertheau drivs sedan hösten 2017 av Beleva Travel Group AB.

Nyheter

2017 > 11

Den första resan som BridgeBertheau arrangerade gick till Cambrils utanför Barcelona. Vi som arrangörer visste väl inte riktigt vad vi hade gett oss in på men att testa kostar sällan något. Nu har det gått 2,5 år och åtta bridgeveckor har arrangerats. Resorna har präglats av en god stämning och en massa bridgespel. En inte helt ovanlig kommentar är ”Jag trodde aldrig att jag skulle spela så här mycket bridge under en vecka”. Sanningen är väl att några stycken spelar mer än 50 timmar på en vecka…
 
Årets höstvecka bjöd också på några nyheter, vi ledare uppträdde så länge lagret räckte i färgglada tröjor. Till nästa resa hoppas vi kunna ha ny färg varje dag. Vi testade övningen ”Tolka Handen” som många uppskattade. Därtill hade vi en ProAm och här har vi fått in förslag på bättre upplägg. Förmodligen försvinner auktionen och ledare ”lottas” ut, tack för förslaget. Ny ledare denna gång var Ola Rimstedt som på ett bra sätt fyllde i när något saknades på lektionerna. Därtill en del privatlektioner som var väldigt uppskattade. På BridgeBertheauresorna har vi alltid minst fyra personal på plats, nu senast var vi fem i form av Peter Bertheau, Per Leandersson, Johan Wahlberg samt Mikael och Ola Rimstedt.
 
Nya bridgeresor – Dags att boka
 
Det går nu bra att boka vårens resor som kommer att gå till samma härliga hotell på Mallorca som tidigare.
 
Vecka 1: 21-28 april
Vecka 2: 28 april- 5 maj
(Höstresan är bestämd till 20-27 oktober men det går ännu inte att anmäla sig till denna vecka)
 
Varje vecka har vi 60 platser och eftersom hemsidan har varit uppdaterad en tid så har bokningarna redan börjat komma in. Första veckan är t.o.m. mer än halvfull, kul! Nu har vi äntligen fått klart med allt vad gäller bankgarantier hos Kammarkollegiet för att uppfylla lagen om resegarantier i vårt nya bolag Beleva Travel Group AB.

All information om resorna hittar du på vår hemsida www.bridgebertheau.com.

Varmt välkommen till 2018 års resor!

Läs hela inlägget »

Anita Groth som var med på vår höstresa till Mallorca skickade oss ett mejl som gladde oss så pass mycket att vi bad om att få göra en nyhetsartikel av det vilket vi glädjande nog fick.

Bäste Johan, Per, Peter, Mikael och Ola!!

Stort, stort tack för en alldeles fantastisk bridgekurs! Det var verkligen såå lyckat och givande på alla sätt. Ni var makalösa och att ni stod ut med oss och vår okunnighet var enastående. Dessutom var ni alla så vänliga och förstående och visade ingen irritation trots  många misstag. Jag var djupt imponerad över ert kunnande allihop. 

Jag kommer aldrig att glömma när ni spelade tillsammans och hela budlådorna användes!  Det var lika spännande som att se på golf på TV. Jag lärde mig mycket och  tycker era lektioner var strålande!! Tack också för kompendierna, mycket givande!!! Allt kringarrangemang var också lysande, hotellet, vistelsen, maten, lunchen golfen m.m.

Tyckte Johan var enastående som drog ett antal olika konvetioner för  Håkan, Louise och mig på lördagsförmiddagen. Det fick mig också att ännu mer inse bridgens oändliga möjligheter och principer. Så spännande! Jag var djupt imponerad! Du sa där många kloka ord och gav tips som jag tog till mig!!  

Än en gång stort tack för allt!

Hälsar Anita Groth


Du missar väl inte vårens resor? Besök www.bridgebertheau.com för mer information.

Läs hela inlägget »

På varje resa ser vi till att leva upp till vårt epitet "Bäst På Bridge". Våren 2017 så leddes våra seminarier av Peter BertheauPer Leandersson, och Mikael Rimstedt. Hösten 2017 kompletterade vi Ola Rimstedt. På plats så har vi även Johan Wahlberg som förutom att han ser till att allt fungerar även är en stor tillgång under våra bridgeaktiviteter. Varje dag erbjuds seminarier eller tävlingsspel, ibland både och. På dagtid finns möjlighet fritt spel eller varför inte boka privatlektioner? Läs gärna även vad några av våra tidigare gäster tycker under fliken referenser. Läs om Peter och en av våra resor i tidningen Bridge nr 3 2015.