Vårt utbud

Nedan finner du lite kortfattad information om våra tjänster. Har du några egna idéer om vad vi skulle kunna stå till tjänst med förutom vad vi här beskriver så är du alltid välkomman att kontakta oss på bridgebertheau@gmail.com.

BridgeResor

Varje vår och höst arrengerar vi bridgeresor till trevliga resmål på varmare breddgrader. Just nu ligger fokus på Mallorca där vi under 2017 arrangerade tre veckor, två på våren och en på hösten, med fokus på utbildning. Vi har alltid minst fyra personal på plats. På höstveckan senast var vår uppställning Peter Bertheau, Per Leandersson, Johan Wahlberg samt Mikael och Ola Rimstedt. Vi kommer att göra samma tre veckor under 2018 Läs mer under fliken Bridgeresor. Vad gäller framtid så planerar vi för att även arrangera mer rena tävlingsveckor. Vi hjälper även gärna bridgeklkubbar att sy ihop sina egna resor.

Träningsdagar

Vi har tidigare arrangerat hela träningsdagar inklusive lunch. I nuläget så kommer vi inte att fortsätta med detta upplägg då vi upplever att det blir för långa dagar. Vi planerar istället för att arrengera kortare seminarier på eftermiddagar. I dagsläget har vi inga inplanerade datum för detta. Vill du själv samla ihop ett gäng så är det bara att du kontaktar oss på bridgebertheau@gmail.com så syr vi gärna ihop ett upplägg.

Brickläggning

Du kan beställa lagda brickor med tillhörande givsamling. Vi erbjuder även lagda brickor med tillhörande kommentarer baserat på System Bertheau. Det är väldigt givande att gå igenom spelade givar i efterhand. Problemet kan då vara att komma ihåg alla givar eller hur korten exakt var fördelade. Att använda sig av lagda brickor passar således utmärkt alldeles oavsett om det handlar om en lagmatch eller en hemmabridge. Under fliken brickläggning hittar du ytterligare information.

Privatlektioner

Om du är intresserad av att skräddarsy en utbildningsdag på din bridgeklubb eller om du vill ordna med en privatlektion med ditt bridgegäng, själv eller med din partner så är du välkommen att kontakta oss på bridgebertheau@gmail.com så diskuterar vi närmare.

Hyr ett proffs

Tjänsten är under utveckling. Om du redan nu vill få hjälp med att hyra in ett proffs till någon tävling så är du välkommen att kontakta oss på bridgebertheau@gmail.com så kan vi diskutera saken närmare.

Företagsevent

Tjänsten är under utveckling. Om du vill diskutera ett upplägg för företags- eller kundevent redan nu så skicka ett mejl på bridgebertheau@gmail.com så återkommer vi inom kort för vidare diskussion.

Beleva Travel Group AB

Sedan hösten 2017 så drivs BridgeBertheau av Beleva Travel Group AB. Ansvariga för verksamheten är Johan Wahlberg, Per Leandersson och Peter Bertheau. Huvudverksamheten inom Beleva är i dagsläget just BridgeBertheau. Vår långsiktiga målsättning är dock att arrangera resor inom andra områden, erbjuda paketresor, skräddarsy resor åt privata grupper samt att arrangera konferensresor. Om du tycker att detta låter intressant, har önskemål på reseupplägg eller om du själv besitter någon specifi kunskap som du vill arrangera resor inom så är du välkommen att kontakta oss på bridgebertheau@gmail.com så återkommer vi inom kort för vidare diskussion.