Vilka är BridgeBertheau?

För att spela bridge krävs visserligen fyra personer men det är egentligen bara två som spelar ihop. Att hitta rätt partner kan många gånger vara svårt, på samma sätt är det inte alltid helt lätt att hitta en annan person att arrangera en resa med. Att tycka och tänka exakt lika från början är inte ett självändamål men att diskutera och hitta lösningar som vi båda tror på är vad det handlar om. Självklart är det ni som hänger på som avgör men vi själva tror oss vara en bra mix där ni kommer att kunna utveckla er bridge och framförallt att det kommer bli en riktigt trevlig vecka. 

Vi båda hade var och en på sitt håll funderat på att göra ett event med bridge och gärna golf. Plötsligt en dag på klubben sa Peter "Jag måste prata med dig om en sak...". Efter det lilla samtalet har planerandet fortsatt och vi har genomfört ett antal resor. Sedan 2021 så tillhandahåller vi endast själva bridgekursen. Boende och resa får kunderna själva ordna med. 

Peter Bertheau

När jag var 19 år så upptäckte jag spelet bridge och redan från första dagen blev jag mer eller mindre besatt av spelet. Tidigare hade jag spelat schack men bridge vara något nytt och att kunna tävla tillammans med en partner var något jag gillade skarpt. Allt sedan den dagen har det mesta kretsat kring bridge. Jag vann VM 2012 och nu jobbar jag  både med professionell bridge internationellt och som bridgelärare i Stockholm.   

Per Leandersson

"Det verkar inte som att du spelar så mycket bridge" är en vanlig kommentar jag brukar mötas av. Klart att jag spelare en del men många gånger tycker jag att det är både roligare och mer utmanande att undervisa och diskutera bridge. JEM-Guld och JVM-Guld som kapten för svenska juniorlandslaget. Om det sedan är nybörjare eller landslagsspelare är inte så noga, för mig handlar det ju om att nå fram med mitt budskap. Kan det finnas något bättre än när människor man undervisar utvecklas i bridge?