FULLBOKAD! 
Vi tar gärna emot intresseanmälan, vid ev avbokningar. Den gör du längst ner.

Bridgekurs - Program


20 oktober - Uppvärmningsspel på kvällen för den som önskar.

21–25 oktober

10 - 12   Utvecklande bridgespel där du även kan spela gårdagens tematiska givar. Lärarna är närvarande och hjälper till, svarar på frågor och ordnar tävling för dem som vill.

16-19.30 Seminarier över olika teman med fyllig dokumentation som delas ut i förväg. Deltagarna är indelade efter nivå i tre grupper i angränsande rum med en lärare i varje. Spel på varje seminarium med lagda och pedagogiska givar med noggrann genomgång.

Cirka 21 och framåt: Mer bridgespel, utmana lärarna och titta på uppvisningsspel. Många brukar delta vilket är väldigt trevligt. 

Undervisning bedrivs i mycket ändamålsenliga konferenslokaler. Lokalerna är under veckan helt reserverade för oss och är uppdelade i 3 sammanhängande enheter plus en hall och terrass med tillgång till vatten och kaffe hela veckan.

Kursen avslutas 25 oktober runt 21.00.

Läs noga!

Vi bedriver kursverksamhet i konferensdelen på JS Palma Stay som ligger i Can Pastilla knappt tio minuter med taxi från flygplatsen. Vi är inte en researrangör. Det betyder att du som kursdeltagare har ansvaret för transporter och boende. Kursledningen meddelar JS Palma Stay antal deltagare i kursen men tar i övrigt inget ansvar för detta. Priset för halvpension i dubbelrum är 60 € per person. Priset för halvpension i enkelrum är 70€.  Tillägg: Havsutsikt 10 €/natt, Balkong 15€/natt, juniorsvit 30€/natt.

I samband med att du anmäler dig kommer du att få en faktura på anmälningsavgift på 2000 kr som inte återbetalas vid återbud. Det finns risk att kursen blir full och din anmälan betraktas som preliminär tills dess att anmälningsavgiften är erlagd. Resterande 5000 kr faktureras vid ett senare tillfälle.

Vi hoppas att ni är lika taggade på höstens kurs som vi är.

Frågor besvaras på bridgebertheau@gmail.com

Varmt välkomna!

Per, Peter, Ola och Mikael