Vill du anmäla dig till vårens kurs?  Länken finns längst ner på sidan.


Bridgekurs - Program


22 april - Uppvärmningsspel på kvällen för den som önskar. Ankomst rekommenderas under dagen den 22 april.

23-27 april

10 - 12   Utvecklande bridgespel där du även kan spela gårdagens tematiska givar. Lärarna är närvarande och hjälper till, svarar på frågor och ordnar tävling för dem som vill.

16-19.30 Seminarier över olika teman med fyllig dokumentation som delas ut i förväg. Deltagarna är indelade efter nivå i tre grupper i angränsande rum med en lärare i varje. Spel på varje seminarium med lagda och pedagogiska givar med noggrann genomgång.

Cirka 21 och framåt: Mer bridgespel, utmana lärarna och titta på uppvisningsspel. Många brukar delta vilket är väldigt trevligt. 

Undervisning bedrivs i mycket ändamålsenliga konferenslokaler. Lokalerna är under veckan helt reserverade för oss och är uppdelade i 3 sammanhängande enheter plus en hall och terrass med tillgång till vatten och kaffe hela veckan.

Kursen avslutas 27 april runt 21.00.  Hemresa rekommenderas den 28 april.

Läs noga!

Vi bedriver kursverksamhet i konferensdelen på JS Palma Stay som ligger i Can Pastilla knappt tio minuter med taxi från flygplatsen. Vi är inte en researrangör. Det betyder att du som kursdeltagare har ansvaret för transporter och boende. Vi rekommenderar att ni bokar flyg som anländer den 22 april och reser hem den 28 april. Kursledningen meddelar JS Palma Stay antal deltagare i kursen men tar i övrigt inget ansvar för detta. Priset för halvpension i dubbelrum är 65 € per person. Priset för halvpension i enkelrum är 85 €.  Tillägg: havsutsikt 15 €/natt, terrass 15 €/natt, juniorsvit 30 €/natt.


Kursens pris: 7500 kr
När du anmäler dig till kursen bekräftar vi att du har en plats genom att skicka en faktura på anmälningsavgift på 2000 kr (återbetalas ej vid återbud)
OBS! Vänta med att boka boende och flyg, tills du fått en faktura som bekräftelse och mer information. 
Resterande 5500 kr faktureras en vecka innan kursstart.

Vi hoppas att ni är lika taggade på vårens kurs som vi är.

Frågor besvaras på bridgebertheau@gmail.com

Varmt välkomna!

Per, Peter, Ola, Mikael och Ann-Sophie