Bridgekurs - Program

Vi rekommenderar incheckning 12 april och utcheckning 19 april. Max 48 deltagare.

12 april - Uppvärmningsspel på kvällen för den som önskar.

13–18 april 

10 - 12   Utvecklande bridgespel där du även kan spela gårdagens tematiska givar. Lärarna är närvarande och hjälper till, svarar på frågor, ordnar tävling för dem som vill.

16-19.30 Seminarier över olika temata med fyllig dokumentation som delas ut i förväg. Deltagarna är indelade efter nivå i tre grupper i angränsande rum med en lärare i varje. Spel av till varje seminarium lagda, pedagogiska givar med noggrann genomgång.

20 Buffé

"Senare" - Mer bridgespel, utmana lärarna och titta på uppvisningsspel. Många brukar delta vilket är väldigt trevligt. 

Undervisning och spel äger rum i hotellets ljusa, mycket ändamålsenliga konferenslokal som ligger ovanför receptionen. Lokalen är under veckan helt reserverad för oss och är uppdelad i 3 sammanhängande enheter plus en hall och terrass med tillgång till vatten och kaffe hela veckan.

19 april 

Utcheckning och hemresa. Självklart tar du chansen att ställa ännu en bridgefåga.

Läs noga!

Vi är inte en researrangör med resegarantier och liknande utan arrangerar bridgekurser. Det betyder vissa förändringar.

 * Du bokar din flygstol själv (Vi rekommenderar incheckning 12 april och utcheckning 19 april)
 * Du kan reservera boende genom oss och du betalar till hotellet när du checkar ut. Om du inte deltar i kursen utgår ingen avgift
 * Själva bridgekursen betalar du i efterskott.. 

Var bor vi?

Vi fortsätter att hålla våra kurser på det populära hotellet JS Palma Stay som ligger i Can Pastilla knappt tio minuter med taxi från flygplatsen. Det är 5 minuter till närmaste strand och många fler på gångavstånd. Till Palmas centrum med sevärdheter och shopping kommer du till fots på 1,5 timme. Det går buss och du kan hyra bra cykel på hotellet.

På hotellet finns pooler med solstolar och solskydd för de som önskar. Badhanddukar är gratis mot deposition. Det finns även en utomhuspool med strömvirvlar i anslutning till spa't. I spa't, som du har gratis tillträde till, hittar du bl.a. bastu, turkiskt bad, hydromassage pool, massage swimming pool och ytor för avslappning.  Det går även att boka massagebehandlingar vilket kostar extra. Gillar du simning finns också en inomhusbassäng.

Frukostbuffén innehåller allt man möjligtvis kan önska och på kvällen serveras en omfångsrik buffé med fisk-, kött- och vegetariska rätter på olika teman varje dag. Både vid frukosten och på kvällen står kockar och grillar eller steker vissa rätter direkt framför dig. 
 
Pris – ”Våra uppskattningar”

Eget flyg: 2.500 – 4000 kr
Del i standard dubbelrum (Halvpension ingår): 60€ per natt och person 4200 kr
”Turismskatt”: 3€ per person och natt 200 kr
Bridgekurs: 7500 kr

Uppskattat totalpris: 14000 kronor
 
Tillval

Enkelrum: 70 € per natt (10 € extra mot dubbelrum)
Terrass: 15 € (per rum och natt)
Junior Suite: 35€ (per rum och natt)
Sea view: 10€ (per rum och natt)

Vi hoppas att ni är lika taggade på vårens kurs som vi är.

Varmt välkomna!

Per, Peter, Ola och Mikael