Anita Groth som var med på vår höstresa till Mallorca 2017 skickade oss ett mejl som gladde oss så pass mycket att vi bad om att få göra en nyhetsartikel av det vilket vi glädjande nog fick.

Bäste Johan, Per, Peter, Mikael och Ola!!

Stort, stort tack för en alldeles fantastisk bridgekurs! Det var verkligen såå lyckat och givande på alla sätt. Ni var makalösa och att ni stod ut med oss och vår okunnighet var enastående. Dessutom var ni alla så vänliga och förstående och visade ingen irritation trots  många misstag. Jag var djupt imponerad över ert kunnande allihop. 

Jag kommer aldrig att glömma när ni spelade tillsammans och hela budlådorna användes!  Det var lika spännande som att se på golf på TV. Jag lärde mig mycket och  tycker era lektioner var strålande!! Tack också för kompendierna, mycket givande!!! Allt kringarrangemang var också lysande, hotellet, vistelsen, maten, lunchen golfen m.m.

Tyckte Johan var enastående som drog ett antal olika konvetioner för  Håkan, Louise och mig på lördagsförmiddagen. Det fick mig också att ännu mer inse bridgens oändliga möjligheter och principer. Så spännande! Jag var djupt imponerad! Du sa där många kloka ord och gav tips som jag tog till mig!!  

Än en gång stort tack för allt!

Hälsar Anita Groth