Våren 2015 genomförde vi vår första bridgeresa till Cambrils utanför Barcelona. Vi följde sedan upp med en ny resa under hösten samma år och våren 2016 genomförde vi två veckor i Cambrils. Hösten 2016 så provade vi på Costa Navarino i Grekland.

Våren 2017 så genomförde vi två mycket lyckade veckor i Can Pastilla på Mallorca. Närmare bestämt på hotellet JS Palma Stay. Våra resenärer var mycket nöjda och det var så pass bra att vi har beslut oss för att återvända hit åtminstone under hösten samt både vår och höst 2018.

Oavsett vart vi reser så är dock tanken att bridgen ska vara en mycket viktig del av resan. Tills idag har det kombinerats med i första hand golf.

Vi som står bakom BridgeBertheau är Peter Bertheau, Per Leandersson och Johan Wahlberg. De två förstnämnda världsmästare i bridge, den förste som spelare och den andra som förbundskapten.  Förutom att vara med på den högsta nivån är vi båda vana bridgelärare som gillar att undervisa allt från rena nybörjare till verkliga experter, en kombination av bridgeerfarenhet som vi tror kommer att stärka dina bridgekunskaper. Den sistnämnde får sägas vara världsmästare i organisation och reseledarskap. Även Johan är en mycket duktig bridgespelare och undervisar bridge på ett pedagogiskt och lättförståeligt sätt.  

Från och med hösten 2017 drivs BridgeBertheau av Beleva Travel Group AB.

Vi ser fram emot framtida resor med dig.

Peter Bertheau, Per Leandersson & Johan Wahlberg