Bridgewebinar med Per Leandersson

Webinar - vad är det för ett nytt ord tänker nog många. Det är inte kostigare än att istället för att gå på ett seminarium så går du på ett Webinar. Ett seminarium på nätet helt enkelt.  Jag som håller i undervisningen arbetar heltid med bridge på olika sätt, bland annat så är jag en av lärarna på BridgeBertheaus uppskattade resor. Tidigare var jag förbundkapten för vårt framgångsrika juniorlandslag och idag får jag glädjen att se de som då var unga rada upp framgångar på världsnivå.  

Anmälan & Inloggning

Du börjar med att boka in dig på en lektion och det gör du genom att gå till sidan för bokning. Du kommer efter att du anmält dig att få ett mail som bekräftar din anmälan.
Om du valt Quiz finns uppgiften under rubriken Quiz högst upp på denna sida. Om du valt lektion eller privatlektion  så kommer den att skickas till din mail senast 48 timmar före lektionsstart. 
Tanken är att du har läst lektionen innan undervisningen börjar och inte i samband med att lektionen startar. Klassrummet öppnar 10 minuter före lektionsstart och det är först då du kan kommer in till klassrummet. 
Klicka här för att läsa användarguiden för Zoom.

Lektionsupplägg & Pris

Quiz - 50 kr

Quiz är precis vad det låter som, 16 budproblem av olika slag som kommer att diskuteras. Svårighetsgraden kommer att variera beroende på vilket pass du väljer.

Lektion - 100 kr

Lektion kommer att hållas med olika teman och innehåll. Kom gärna med önskemål på innehåll och svårighetsgrad.

Privatlektion - 800 kr + 


Du kan boka privatlektion för bara dig och dina vänner. Ange i anmälan vilket tema du önskar. Eftersom att fler skulle vilja ha samma tid så kommer din anmälan att bekräftas pesonligen. Grundpriset är 800 kr för en timma och det gäller max åtta personer. För varje person utöver åtta betalas ytterligare 100 kr.

Schema v.16

6 april 13.30-14.30 Blåmåndag = Redubbelt
7 april 11.00-12.00 Fjärde Färg I
8 april 13.30-14.30 Privatlektion
8 april 15.00-16.00 Quiz Basic
9 april 13.30-14.30 Quiz Avancerat
9 april 15.00-16.00 Fjärde Färg II 
10 april 13.30-14.30 Utspel enligt 1,3,5 
10 April 15.00-16.00 Quiz Avancerat +  


Läs mer om varje pass, klicka här!

Betalning

Betalning kommer i första hand att ske till swishkontot som tillhör Per Leandersson Bridge & Utbildning AB, du får numret i samband med din bokningsbekräftelse. Eftesom det kan uppstå teknikkrångel så betalar du efter avslutat pass.
Om du bokar eller avser att boka fler än en lektion önskar jag att du betalar när du kommit upp i minst 100 kr. Som alla redan insett kommer mycket att handla om frihet under ansvar men då bridge är ett spel som ställer höga krav på omdömet känns det inte som ett problem, vem vill skylta med ett dåligt omdöme :) 

4-korts eller 5-korts?

Till lektionerna kommer jag i anmälnings-formuläret skriva om det handlar om öppning med fem eller fyra kort i högfärg.
På Quiz kommer övningarna att vara anpassade på ett sätt så att det inte spelar någon roll om du öppnar med fyra eller fem kort i högfärg.
På priavatlektioner väljer du så klart helt själv.