Anmälan

 • Tävlingen ska ha samma prägel som våra resor, trevlig stämning med fokus på både utveckling och tävling. Vi spelar 16 brickor och tiden är satt till 8 minuter per giv. (16 min per rond)

  Var: Vi kommer att spela på sidan bridgebaseonline.com(BBO). För att kunna vara med måste du ha ett konto på sidan (gratis). Vi ser gärna att du spelar ett antal givar på plattformen innan tävling för att allt ska flyta på under torsdag eftermiddag.

  Tidsschema

  12:30 Slutanmälan på BBO öppnar
  13:30 -15.30 Spel
  16:00 -17.00 BridgeWebinar med Ola Rimstedt och Per Leandersson som diskuterar dagens givar. Genomgången sker med utgångspunkt från SystemBertheau. Ni som varit på våra resor kommer att känna igen sig....

  System: Vi ser helst att ni spelar enligt BridgeBertheau eller fyrkortsöppning. Om ni önskar att spela andra system ange de i anmälan så kommer arrangören att göra en bedömning om det är tillåtet.

  Anmälan: Föranmälan sker nedan. När du anmäler dig ska du också ange både ditt och din partners användarnamn på BBO (om du spelat vår tävling tidigare behöver du inte ange BBO-namn). I annat fall var mycket noga när du skriver ditt BBO-namn till oss.

  Från 12:30 på tävlingsdagen sker slutanmälan. Det betyder att du loggar in på BBO och anmäler dig till just vår tävling. Anmäl dig först här och sedan på BBO..

  Välkommen till start!
 • Vi bjuder och resonerar kring 12 olika budproblem av varierande svårighetsgrad. Veckans problem hittar du under fliken Bjuda & Resonera.