Beställ lagda brickor med givsamling

Här kan du beställa lagda brickor med tillhörande givsamling. Det är väldigt givande att gå igenom spelade givar i efterhand. Problemet kan då vara att komma ihåg alla givar eller hur korten exakt var fördelade. Att använda sig av lagda brickor passar således utmärkt alldeles oavsett om det handlar om en lagmatch eller en hemmabridge.

Tänk på att du behöver stämma av med motståndarna om du beställer lagda brickor till en officiell match. Detta då motståndarna har all rätt att inte acceptera att du erbjuder lagda brickor. Vid beställningen av brickor till en officiell match så kommer givsamlingen att mejlas ut i efterhand. Givsamlingen kommer endast att mejlas ut till beställaren. Det är helt upp till beställaren om hen vill sprida samlingen vidare, kanske motståndarna vill vara med och dela på kostnaden?

Vi erbjuder även kommenterade givar i set om 16 brickor

Vid beställning minst en vecka före spel kan brickorna levereras för kostnadsfri avhämtning i Täby. Brickorna får behållas i max en vecka. Leverens till annat ställe eller med kortare varsel sker efter överenskommelse och kan innebära en tilläggskostnad.

  • Ange hur många givar som önskas. 100 kr per set (max 32 brickor)
  • Ange hur många set kommenterade givar som önskas. 200 kr per set (16 brickor)
  • Vi återkommer med förslag om tid och eventuell merkostnad.