Bridgeresor Mallorca 2018

Den första resan som BridgeBertheau arrangerade gick till Cambrils utanför Barcelona. Vi som arrangörer visste väl inte riktigt vad vi hade gett oss in på men att testa kostar sällan något. Nu har det gått 2,5 år och åtta bridgeveckor har arrangerats. Resorna har präglats av en god stämning och en massa bridgespel. En inte helt ovanlig kommentar är ”Jag trodde aldrig att jag skulle spela så här mycket bridge under en vecka”. Sanningen är väl att några stycken spelar mer än 50 timmar på en vecka…
 
Årets höstvecka bjöd också på några nyheter, vi ledare uppträdde så länge lagret räckte i färgglada tröjor. Till nästa resa hoppas vi kunna ha ny färg varje dag. Vi testade övningen ”Tolka Handen” som många uppskattade. Därtill hade vi en ProAm och här har vi fått in förslag på bättre upplägg. Förmodligen försvinner auktionen och ledare ”lottas” ut, tack för förslaget. Ny ledare denna gång var Ola Rimstedt som på ett bra sätt fyllde i när något saknades på lektionerna. Därtill en del privatlektioner som var väldigt uppskattade. På BridgeBertheauresorna har vi alltid minst fyra personal på plats, nu senast var vi fem i form av Peter Bertheau, Per Leandersson, Johan Wahlberg samt Mikael och Ola Rimstedt.
 
Nya bridgeresor – Dags att boka
 
Det går nu bra att boka vårens resor som kommer att gå till samma härliga hotell på Mallorca som tidigare.
 
Vecka 1: 21-28 april
Vecka 2: 28 april- 5 maj
(Höstresan är bestämd till 20-27 oktober men det går ännu inte att anmäla sig till denna vecka)
 
Varje vecka har vi 60 platser och eftersom hemsidan har varit uppdaterad en tid så har bokningarna redan börjat komma in. Första veckan är t.o.m. mer än halvfull, kul! Nu har vi äntligen fått klart med allt vad gäller bankgarantier hos Kammarkollegiet för att uppfylla lagen om resegarantier i vårt nya bolag Beleva Travel Group AB.

All information om resorna hittar du på vår hemsida www.bridgebertheau.com.

Varmt välkommen till 2018 års resor!