Sista chansen! Mallorca 28 april - 5 maj med BridgeBertheau.

Vill du lära dig spela bridge av de bästa som t.ex. Peter Bertheau eller Per Leandersson? Under två veckor våren 2018 så bär det återigen av till Can Pastilla på Mallorca som ligger 10 minuter från flygplatsen och en mil från Plaza España i centrala Palma. Vi kommer att hålla till på det fyrstjärniga hotellet JS Palma Stay som enbart tar emot vuxna (16+) gäster. Det flygbolag som vi nyttjar är SAS och med bra flygtider från Stockholm. Vill man hellre boka eget flyg så går det utmärkt att beställa resan utan flyg. För mer information se vår hemsida www.bridgebertheau.com.
 
Vi har fortfarande platser kvar till vår andra vårvecka den 28 april till 5 maj. På måndag den 19 mars avsäger vi oss de flygstolar som vi har tillgängliga från Stockholm. Beställ din resa senast imorgon söndag 18 mars. Har du några frågor eller funderingar så är du naturligtvis välkommen att höra av dig.

info@bridgebertheau.se
Mob: 070-268 06 16