Mallorca 18-25 april 2020

Mallorca 18-25 april 2020

Vi fortsätter att åka till det populära hotellet JS Palma Stay som ligger i Can Pastilla knappt tio minuter från flygplatsen. Det är nära till stranden och gångavstånd till Beach Palma de Majorca och dess sevärdheter. Vill du ta en rejäl promenad så kanske du vill gå från hotellet till Plamas majestätiska katedral. Härifrån kan man sedan gå vidare till Palmas shoppingdistrikt där man på vägen passerar flera restauranger, kafeterior och barer. Nedan några platser inom promenadavstånd:
Playa de Palma (15 minuters promenad)
Palma's Cathedral (40 minuters promenad)
Palma Aquarium (15 minuters promenad
På hotellet finns pooler med solstolar och solskydd för de som önskar. Det finns även en utomhuspool med strömvirvlar i anslutning till spa't. I spa't, som du har gratis tillträde till, hittar du bl.a. bastu, turkiskt bad, hydromassage pool, massage swimming pool och ytor för avslappning. Det går även att boka massagebehandlingar vilket dock kostar extra. Gillar du simnings som träning så finns det även en 25-meters inomhusbassäng.

Till middag serveras buffé där du kan se hur kockarna tillagar en del av maten framför dina ögon. Varje kväll har ett specifikt mattema. 

Bridgen spelar vi i konferenslokalen som ligger på våningen ovanför receptione vilket gör att det ger ljusa & fräscha lokaler. Det är ett stort rum som går att dela av så att vi får tre separata undervisningslokaler. 

Vi flyger som vanligt på bra avgångstider med SAS. Vi har 40 förbokade flygstolar från Stockholm och 10 från Köpenhamn. Det finns möjlighet att välja till SAS Plus (i mån av tillgång) för 600 kr. Man får då Fasttrack, Tillgång till Lounge (ej på Mallorca), mat & dryck ombord. Dessutom får man checka in en extra väska, t.ex. golfbag, varför vi rekommenderar detta tillägg för de som har för avsikt att spela golf. Vi flyger till Mallorca PMI varifrån det sedan är knappt tio minuters transfer. Vill man ordna med eget flyg så går det bra att boka resan utan flyg eller om ni kontaktar oss för hjälp med bokning av annat flyg.

Priser
Eget flyg: 11.990 kr
Flyg från Stockholm: 14.690
flyg från Köpenhamn: 14.690
Del i standard dubbelrum
Halvpension
Bridgespel och bridgeseminarier varje dag
Minst fyra personal på plats

I priserna så ingår frukost och middagar (ej middag ankomst och avresedag). Det kommer att serveras en traditionell hotellfrukost. Till middag serveras buffé. 

Tillval
Avbokningsskydd: +250 kr
Enkelrum: +2 400 kr
Terrass: +1 500 kr (per rum)
Junior Suite: +2 800 kr (per rum)

Vi hoppas kunna erbjuda greenfeepaket för de som önskar. Det bygger på att minst 12 personer vill spela golf och vi kommer i så fall troligtvis att erbjuda 3x greenfee på den fina banan Son Gual, trasport till och från banan kommer i så fall att ingå.

Vi hoppas att ni är lika taggade och tända på vårens resa som vi är.

Varmt välkomna!

Beställ vårens resa här.

Bästa hälsningar,
Johan, Per och Peter