Fuengirola 19-26 oktober 2019

Fuengirola 19-26 oktober 2019

Kära bridgevänner!

Efter förra höstens succé så har vi återigen bokat upp hela Hotel Casa Consistorial i Fuengirola. För er som inte var med förra året så kan vi berätta att hotellbyggnaden är från 1868 och har verkat som stadens kommunhus. 2013 renoverades det till ett modernt fyrstjärnigt lyxhotell. Hotellet är beläget i den historiska delen av Fuengirola och det är nära till både shopping, strand, nöjesliv, barer och restauranger. Hotellet har även en härlig takterrass med pool, bastu och bar. Här har man en underbar utsikt över staden.

Vi räknar med att vi återigen kommer att fylla hotellets alla 38 rum och därmed så kommer vi att ha ett helt "eget" hotell. Detta ger oss förutsättningar att, tillsammans med er och hotellets personal, kunna erbjuda en magisk bridgevecka med undervisning, goda middagar och socialt umgänge i en fantastiskt trevlig miljö. Så här skrev vi inför förra året:

"Efter samtal och diskussioner med hotellet så har vi fått en mycket bra känsla och vi har höga förhoppningar om att dess personal har precis rätt inställning och attityd för att kunna möta upp till både era och våra förväntningar."

Vi vågar lova att inte bara våra utan även våra deltagares förväntningar här blev väl uppfyllda.

Vi flyger som vanligt på bra avgångstider med SAS. Denna gång har vi enbart förbokat flygstolar från Stockholm då antalet resenärer från Köpenhamn har varit begränsat. Det finns ett antal förbokade SAS plusbiljetter som rekommenderas för er som tänker ta med golfbagen. Vi flyger till Malaga varifrån det sedan är ca 20 minuters transfer. Vill man ordna med eget flyg så går det bra att boka resan utan flyg eller om ni kontaktar oss för hjälp med bokning av annat flyg.

Priser
Eget flyg: 10.990 kr
Flyg från Stockholm: 13.990
Del i Exterior Double Room
Halvpension
Bridgespel och bridgeseminarier varje dag
Minst fyra personal på plats

I priserna så ingår frukost och middagar (ej middag ankomst och avresedag). Det kommer att serveras en traditionell hotellfrukost. Till middag serveras buffé. För er som var med förra året så hoppas vi att ni kommer att uppleva en förbättring då vi i år betalar lite mer för just middagsdelen. Ni kanske minns att sista middagen var lite bättre och vi har bett om den nivån på alla middagar.

Tillval
Avbokningsskydd: +250 kr
Interior Room (2st): -1 800 kr (per rum)
Enkelrum: +3 500 kr (Exterior Double Room för eget bruk)
Junior Suite: +0 kr (måste bokas av fyra personer)
DeLuxe Room (5st): +3 700 kr (per rum)
Penthouse Suite (2st): +4 400 kr (per rum)
Presidential Suite (1st): +5 800 kr (per rum) BOKAD

Om ni är tre personer som tillsammans vill bo i ett Deluxe Room (5st) så går det bra då dessa rum har en bäddsoffa. Var och en betalar då ordinarie pris för resan och det blir inget tillägg för Deluxe rummet. Detsamma gäller för Penthouse Suite (1st) och Presidential Suite (1st) men tillägget är då 1 200 kr (totalt, ej per person) respektive 2 700 kr (totalt, ej per person).

I juniorsviten (1st) går det att bo fyra personer där det i det ena rummet kan väljas mellan dubbelsäng eller två separata sängar medans det i det andra rummet är en dubbelsäng. Bor man fyra personer här så betalar var och en ordinarie pris och det blir inget tillägg.

Skulle ni vara intresserade av något av alternativen ovan med fler än två personer i ett rum så ta kontakt med oss per e-post eller telefon.

Greenfeepaket 2 995 kr inklusive transfer och golfbil - vi återvänder till spektakulära La Cala - läs mer på vår hemsida genom att klicka här.

Vi hoppas att ni är lika taggade och tända på höstens resa som vi är.

Klicka här för att anmäla dig till höstens bridgeresa.

Varmt välkomna!

Bästa hälsningar,
Johan, Per och Peter