Platser kvar - Mallorca 20-27 april

Mallorca med BridgeBertheau 20-27 april 2019

Vill du lära dig spela bridge av de bästa? På denna resa består personalen av Peter BertheauPer LeanderssonOla & Mikael Rimstedt samt Johan Wahlberg?
Återigen bär det av till Can Pastilla på Mallorca som ligger 10 minuter från flygplatsen och en mil från Plaza España i centrala Palma. Vi kommer att hålla till på det fyrstjärniga hotellet JS Palma Stay som enbart tar emot vuxna (16+) gäster. Vi flyger med SAS och med bra flygtider från Stockholm. Vill man hellre boka eget flyg så går det utmärkt att beställa resan utan flyg.
För mer information se vår hemsida www.bridgebertheau.com.

Varje dag så har vi tävling eller lektion, ibland både och. Vi bjuder på spännande och intressanta saker på våra seminarier. Om du gillar en massa hp-gränser och liknande så kommer du troligtvis inte att bli särskilt nöjd. Tanken är att vi ska prata om bridgefilosofi och hur man bör tänka när man både bjuder och spelar. Lösningen på många problem handlar om att:

Kunna ställa den rätta frågan till sig själv inför olika beslut

  • Involvera viet snarare än bara jaget
  • Fatta beslut först när man har all information

Även om vi kommer att ha ett par tävlingar så observera att detta i första hand är en träningsresa. Alla lektioner och genomgångar kommer att hållas med utgångspunkt från BridgeBertheaus system med 5-korts högfärgsöppningar och två över ett som utgångskrav.
Om du har några frågor eller funderingar kring resan så är du alltid välkommen att höra av dig.

Varmt välkommen till vårens resa!