Höstresa 2018

På grund av dålig tillgång på flyg samt höga priser till Mallorca hösten 2018 så kommer vi att förlägga höstresan till Solkusten. Detaljerna är ännu inte fastställda men Johan Wahlberg ska åka ner och sy ihop det sista den 5-9 mars.

Vi har dock reserverat ett antal flygstolar från både Stockholm och Köpenhamn. Upplägget kommer vara motsvarande våra senaste resor samt vårens resor till Mallorca. Ni kan således med fördel läsa om vårens resor på vår hemsida.

Vi räknar med att priserna kommer att hamna i nivå med vårens resor. Det går bra att föranmäla sig till höstens resa härintill redan nu. De första föranmälningarna, 30 från Stockholm samt 10 från Köpenhamn, kommer då att ha förtur. Dessa kommer att få en vecka på sig att beställa resan så snart vi har gått ut med detaljer och priser vilket vi räknar med att göra inom tre veckor. 

Oberserva att vi har platser kvar till vår andra vårvecka 28 april - 5 maj.

Länk till föranmälan.

Varmt välkomna till höstens resa!