BridgeBertheau Höstresa 2018

Höstresan 2018 är lanserad - Fuengirola - Malaga 20-27 oktober 2019
 
Kära bridgevinner!

Vi äntligen fått klart med hotell gällande höstresan. Det är lyxiga hotell Casa Consistorial i Fuengirola som vi disponerar i sin heleht. Hotellbyggnaden från 1868 har verkat som stadens kommunhus - Town Hall. 2013 renoverades det till ett modernt fyrstjärnigt lyxhotell. Hotellet är beläget i den historiska delen av Fuengirola, nära till shopping, strand, nöjesliv, barer och restauranger. Hotellet har en härlig takterrass med pool, bastu, bar och underbar utsikt över staden.
 
Vi räknar med att vi kommer att fylla hotellets alla 38 rum och därmed så kommer vi för första gången att ha ett helt "eget" hotell. Detta ger oss förutsättningar att, tillsammans med er och hotellets personal, kunna erbjuda en magisk bridgevecka med undervisning, goda middagar och socialt umgänge i en fantastiskt trevlig miljö. Efter samtal och diskussioner med hotellet så har vi fått en mycket bra känsla och vi har höga förhoppningar om att dess personal har precis rätt inställning och attityd för att kunna möta upp till både era och våra förväntningar. Johan har även besökt hotellet två gånger och det är inte för inte som han har kämpat med att få till en överenskommelse med just detta hotell. 
 
Vi flyger som vanligt på bra avgångstider med SAS. Denna gång har vi förbokat flygstolar från Stockholm och Köpenhamn. Vi flyger till Malaga varifrån det sedan är ca 30 minuters transfer. Vill man ordna med eget flyg så går det bra att boka resan utan flyg eller om ni kontaktar oss för hjälp med bokning av annat flyg.
 
På plats har vi även en mycket bra svensk kontakt genom Roland Gyllenhammar som är ordförande i AHN - Asociasión Hispano Nordica samt att han även är evenemangsansvarig för dess avdelning i just Fuengeriola med sina 1 600 medlemmar. Med hjälp av Roland så har vi goda förhoppningar om att kunna erbjuda trevliga och intressanta utflykter på dagtid.
 
Vad gäller golf så kommer vi som vanligt att erbjuda ett tredagars greenfeepaket. Detta är dock inte klart i skrivande stund. Så här får vi helt enkelt be att få återkomma.
 
Priser
Eget flyg: 9.995 kr
Flyg från Stockholm eller Köpenhamn inklusive transfer: 12.995 kr
Del i Exterior Double Room
Halvpension
Bridgespel och bridgeseminarier
Minst fyra personal på plats
 
I priserna så ingår frukost och middagar alla dagar (förutom ankomstdagen). Det kommer att serveras en traditionell frukost där det även kommer att finnas inslag av alternativ som lagas under själva frukosten, t.ex. omelett. Middagarna kommer inte att vara buffé utan någon form av färdig meny med åtminstone ett par olika alternativ. Här är detaljerna ännu inte spikade men vi känner oss trygga med att det kommer att bli både bra och mycket gott. Vi har även en spännande plan på att förlägga en middag på annan plats än hotellet men det får vi i så fall återkomma om längre fram.
 
Tillval
Avbokningsskydd: +250 kr
Enkelrum: +3 000 kr
Man får då ett Exterior Double Room för eget bruk
De Luxe Room (5st): +3 700 kr (per rum)
Junior Suite (1st): +3 700 kr (per rum) - BOKAD
Penthouse Suite (2st): +4 400 kr (per rum)
Presidential Suite (1st): +6 400 kr (per rum)
 
Om ni är tre personer som tillsammans vill bo i ett Deluxe Room (5st) så går det bra då dessa rum har en bäddsoffa. Var och en betalar då ordinarie pris för resan och det blir inget tillägg för Deluxe rummet. Detsamma gäller för Penthouse Suite (2st) och Presidential Suite (1st) men tillägget är då 700 kr (totalt, ej per person) respektive 2 700 kr (totalt, ej per person).
 
Det har funnits möjlighet på vår hemsida att föranmäla sig till höstresan. Det har varit ett stort intresse och de flesta som föranmälde sig har nu också anmält sig. Vi vill därför informera om att vi nu endast har ett fåtal förbokade flygstolar kvar. Ett tips är därför att beställa resan så snart som möjligt om vi ska kunna garantera er plats på våra flyg. I nuläget finns det dock alternativa flygbiljetter att beställa om våra tar slut. Detta kan vi naturligtvis hjälpa till med om ni så önskar.
 
Besök vår hemsida www.bridgebertheau.com för ytterligare information eller beställning av resan. Vi hoppas att ni är lika taggade och tända på höstens resa som vi är.
 
Varmt välkomna till höstens resa!
 
Bästa hälsningar,
Johan, Per och Peter