Golf vårresan 2019

Vi har nu äntligen fått klart med ett greenfeepaket till vårens bridgeresa på Mallorca. Du får detta brev då du är anmäld till resan.

Vi kommer att spela på två olika banor som bägge ligger mindre än 30 minuter från hotellet. 

Golf Maioris

Efter drygt 20 minuter söderut med buss från hotellet kommer vi till Golf Maioris som en av våra flitigt golfande resenärer har tipsat om. Med sin 10 år så är det en av Mallorcas yngsta banor. De första nio hålen är skotska till karaktären och med ondulerade greener. På vägen hem är de andra nio är av typisk amerikansk design med bibehållen naturlig miljö. Läs mer på klubbens hemsida.

Golf Son Gual

Knappt 20 minuter inåt land med buss från hotellet hittar vi denna fina privata, familjeägda golfklubb. Golfbanan har långa och breda fairways och väldigt många bunkrar, små träd och vattenhinder. Par treorna sticker ut och ska vara något alldeles extra. Det sägs att Ian Woosnamn har jämfört banan med självaste Augusta. Detta är helt klart en av Mallorcas finaste banor. Läs mer på klubbens hemsida.

Vårt erbjudande - tre dagars greenfee - 3 500 kr

  • 3x18 håls greenfee
  • Måndag 22 april - Golf Maioris - första starttid 09.30
  • Onsdag 24 april - Golf Maioris - första starttid 09.30
  • Fredag 26 april - Golf Son Gual - första starttid 10:07
  • Transport från och till hotellet ingår

Om Du flyger med oss från Stockholm så finns det möjlighet att uppgradera till SAS plus varpå bl.a. ett extra bagage ingår, t.ex. en golfbag.

Om du har några frågor så är det bara att du hör av dig. Beställning av greenfeepaket gör du på vår hemsida genom att klicka här.